abstractie

uit 2001 tot 2012 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

zwaar

2009

een metaforische vertaling van het gewicht. Lood, steen, en de tijd die effect heeft op hetgene dat je met je mee draagt.

geen titel

2012

No title, abstract, dynamisch

Deel van de storm

2009

1e stormachtige avond in mijn ateler sinds tijden.

zonder titel

2003

schilderij.tweeluik. Een stukje natuur. wit, grijs, geel, beige, roze, koper, goud en andere aardtinten. ruimtelijkheid en kleur vormen een beeld met een natuurlijk karakter.

verweer

2005

abstracte vormen. Een natuurlijk beeld. Materialiteit in verweer. Acryl op doek.

dikke Lei

2006

gelaagdheid. diepte. Grove structuur in vlakke lagen. Grijstinten, aarde/steen. Acryl op doek. technieken: kwast, paletmet

geen titel

2002

Blauwe vlakverdeling.natuur is organisch. hier een tegenstelling in kleur, vorm en associatie. Acryl, spuitbus,houtskool en wasco op masonit.

geen titel

2002

herfst sfeer. Ruimtelijkheid in plat vlak in herfst tinten. Acryl,spuitbus, wasco en houtskool op masonit. Natuurlijk kleurgebruik.schilderij.

zee van oorsprong

2003

abstract zeegezicht. Rood en paars- tinten. Het begin. oerzee. organisch vulkanisch, vloeibaar.

Roest slaapt nooit

2003

12 losse doeken vormen een geheel. De hoek waarin de doeken ten op zichte van elkaar staan maken deel uit van de compositie. Kleur, schaduw en compositie vormen het beeld.

oud zeer

2004

schilderij roest 100-100 cm.roest. Ronde vormen in bijna een monochrome kleurstelling,een analoge kleurreeks. bruin,Rood, Technieken: kwast ,spons, paletmes.

onroest

2002

schilderij met kleuren van roest.Engelsrood, bruin, spaansbruin oranje en geel. Eerste uit serie van 5. aangetast en stoffelijk. Abstract.

vrijheid verbonden

2005

verbonden vrijheid. lichameljke vormen in warme kleurstelling. Licht verdeeld de vormen, maar deze smelten ook samen op bepaalde plekken.

geen titel

2004

organische vormen, lichamelijke vormen in geeltinten

gedachtegang

2002

kronkels van gedachten. abstractie in beweging. chaos op de voet gevolgd. Acryl op doek. Grijs geel tinten. Dynamisch en bewegelijke compositie.

no seasons

2004

4 luik. verschillende sferen of stemmingen vormen samen een geheel. Onderlinge overeenkomsten vormen een geheel, maar alle 4 de doeken hebben een eigen karakter.

geen titel

2005

description

blauw

2001

3luik. Blauw-bruin combinatie. Organisch en geometrisch contrast. eenvoud in vorm en kleurstelling. Natuurlijk kleurgebruik.

zonder titel

2005

Wit- aardtinten. Dikke structuur in schilderij met acryl aangebracht. gelaagdheid, natuur.